2010. december 21., kedd

Kedves Slókamálá-olvasó!


Szeretném megköszönni neked, hogy próbálkozásomat figyelemmel kíséred. Kérlek, légy türelmes és elnéző a hibáimmal, és lásd a jószándékú törekvést.

Nemrégiben kérdőívvel kértem véleményedet az oldallal kapcsolatban… köszönöm a válaszokat, és a javaslatokat, a kérdőív kiértékelése itt böngészhető.


Hadd válaszoljak most meg néhány felvetett kérdést:

A tartalomjegyzékből el lehet jutni a régebbi írások pdf formájához, az adott laphoz rendelt pdf linkre kattintva viszont a domain regisztráció töltődik be. Ezen lehetne javítani?

Sajnos a google blogger-alkalmazásából (ahol most a slókamálá van) közvetlenül nem lehet pdf fájlt készíteni, és eddig nem találtam olyan más alkalmazást, amely a bejegyzésből betűhelyesen készítene pdf fájt. Ezért azt a kerülő utat választottam, hogy készítettem egy külön oldalt a PDF fájloknak, s ehhez egy ingyenes szolgáltatót választottam. Ez év tavaszától megszűnt az ingyenesség, így az a tárhely törlődött. A fájlokat átmásoltam egy másik helyre, a linkeket azonban nem írtam át minden egyes bejegyzésnél.
Amíg át nem írom a százvalahány linket sajnos együtt kell élnünk ezzel... javaslatom. a pdf tartalomjegyzék, ami a tartalomjegyzék (link az oldal bal felső felén) végéről érhető el… ott elvileg minden link rendben van.

Az évkönyvvel kapcsolatban annyit, hogy nem lehetne mindezt kinyomtatva, könyv formában is közzé tenni? Vagy ezt már oldja meg mindenki maga... Én szeretném szgép nélkül olvasgatni.

Magam is gondoltam arra, hogy évkönyvet - füzetet készítenék a bejegyzésekből. A tervem az, hogy olyan formában teszem közzé, hogy két oldalas módon kinyomtatva, majd a lapokat félbehajtva A5-ös méretű füzetet kapjunk.

Szívesen látnám még itt a daloskönyv tartalmát, és bele is hallgatnék...

Tervezzük a daloskönyv on-line elérhetőségét… talán a pécsi ásram oldalára kerül majd fel.

Végezetül néhány statisztikai adat… két év alatt az oldalra 300 bejegyzést írtam, s az olvasók a közel 10.000 látogatás alkalmával 25.000 oldalt néztek meg.

Dandavat pranám:
Abhaj-csarandász

5 megjegyzés:

  1. Köszönjük a lelki gyönyörűségeknek ezt a tárházát!
    egy hálás olvasó

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek az előttem szólóval.
    Köszönjük!

    <3

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen kedves biztatástok...
    :)
    acsd

    VálaszTörlés
  4. Hálás köszönetem! Nagy kegy ebben a világban, hogy olvashatlak. Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a sok szépséget!
    Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés