2010. december 1., szerda

Kedves Slókamálá-olvasó!
Lassan két esztendeje, hogy elindult a slókamálá... csináltam, ahogy tudtam. Most a véleményed szeretném kérni: jó ez így? Maradjon minden a régiben, vagy legyen másképp? Kérlek segíts nekem, hogy jobb legyen az oldal. Készítettem egy gyors kérdőívet, mindössze 15 kérdés... kérlek, nézd át, és írd le tapasztalataidat, javaslataidat.

A kérdőív december 1.-ig lesz elérhető, itt:
http://ripet.hu/feedback.php?kid=a60x240hnc0dfmms

Köszönöm szépen segítséged!

Csarandász

1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, hogy már többen segítettetek nekem a kérdőív megválaszolásával.

    Felmerült egy kérdés:
    "A tartalomjegyzékből el lehet jutni a régebbi írások pdf formájához, az adott laphoz rendelt pdf linkre kattintva viszont a domain regisztráció töltődik be. Ezen lehetne javítani?"
    Sajnos a goggle blogger-alkalmazásából (ahol most a slókamálá van) közvetlenül nem lehet pdf fájlt készíteni, és eddig nem találtam olyan más alkalmazást, amely a bejegyzésből betűhelyesen készítene pdf fájt. Ezért azt a kerülő utat választottam, hogy készítettem egy külön oldalt a PDF fájloknak, s ehhez egy ingyenes szolgáltatót választottam. Ez év tavaszától megszűnt az ingyenesség, így az a tárhely törlődött. A fájlokat átmásoltam egy másik helyre, a linkeket azonban nem írtam át minden egyes bejegyzésnél.

    Amíg át nem írom a százvalahány linket sajnos együtt kell élnünk ezzel... két javaslatom van. Az egyik a pdf tartalomjegyzék, a másik:
    ha valami ilyesmi volt a hibás link:
    http://www.dzsimmi.extra.hu/slokamala-hajnali_meditacio.pdf
    javítsd át így:
    http://www.csarandasz.bplaced.net/sloka/slokamala-hajnali_meditacio.pdf
    hiszen a fájlnevek nem változtak, csak a hely.

    A végleges megoldásig türelmed kérem...
    :)

    VálaszTörlés